Hukkakaurat
1h 10min
10,00 €
Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
Hukkakaurat
 

Hukkakaurat -elokuva on jo tekovaiheessaan herättänyt paljon huomiota valtakunnallisessa mediassa.

Hukkakaurat on 80-luvulle sijoittuva vahva draamaelokuva. Se maalaa katsojan eteen maalaisidyllin, jonka taustalla häilyy monien ihmisten salattuja pelkoja ja toiveita. Elokuvan päähenkilö Jari pakenee armeijan alokasleiriltä ja piiloutuu vaativalta isältään ja koko muulta maailmalta turvallisimpaan tietämäänsä paikkaan, tätinsä Annelin ulkovarastoon. Simputtava kersantti jää taakse, mutta helpottuuko elämä sittenkään? Kylän outolintu Teppo suostuu auttamaan Jaria, mutta kamppailee tahollaan myös omien, pelottavien demoniensa kanssa.

Hukkakauroja on kuvattu 2014 - 2015 Etelä-Pohjanmaalla. Elokuvaa on tehty vaatimattomalla budjetilla mutta monen ihmisen ammattitaidolla ja työpanoksella sekä suurella sydämellä. Lopputulokseksi on saatu vaikuttava, vahvaa kerrontaa ja huumoriakin sisältävä ajankuva pienistä ihmisistä hullulla vuosikymmenellä.

Elokuvan rooleissa nähdään muun muassa alajärveläinen Eerik Kantokoski, vimpeliläinen Seppo Koivisto,  Tarmo Kalmari,Henna Mäki-Filppula sekä Matias Mikkonen.

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Tomi Saarijärvi.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 

Movie trailers provided by Filmtrailer.com