Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
1h 20min
11,00 €
 
RÖLLI JA KAIKKIEN AIKOJEN SALAISUUS
 

Rölli ja Juurakko-tyttö saavat kuulla ystävältään Mauno Madolta uskomattoman uutisen: Jossain kaukana, vuorten, metsien ja meren toisella puolella on paikka nimeltään Kaikkien Aikojen Alku. Sieltä haikarat lähtevät aina viemään pieniä vauvoja nyyteissään uusiin koteihinsa.
Röllin ja Juurakon uteliaisuus herää. Heitä yhdistää heidän taustansa: Rölli on pudonnut pienessä nyytissä vanhan variksen nokasta ja päätynyt Röllikylään. Juurakko puolestaan on alun perin pudonnut haikaran nokasta täysin vieraaseen paikkaan, johon hän ei kuulunut ja jossa hänellä ei ollut ystäviä. Sattuma ajoi Röllin ja Juurakon yhteen, ja heidän syvän ystävyytensä ansiosta myös Juurakko sai kodin Röllikylästä ja tuli osaksi yhteisöä.
Vaikka Juurakko rakastaa Röllikylää ja sen väkeä, hän silti haluaisi löytää juurensa. Hän uskoo, että Kaikkien Aikojen Alussa, paikassa josta haikarat tulevat, odottaisi vastaus elämän suuriin kysymyksiin.
Ystävykset päättävät heittäytyä yhteiseen seikkailuun. He lähtevät matkalle kohti Kaikkien Aikojen Alkua. Määränpää on jo käsillä, kun he kohtaavat yllätyksen, joka asettaa heidät elämänsä vaikeimman valinnan eteen.
Valloittava eeppinen seikkailu on täynnä satumaisia paikkoja, vaaroja, suurta riemua, jännitystä ja tunteita. Matka tuo vastaan tilanteita, joista ei selviä pelkällä uhmalla ja itsepäisyydellä, vaan tarvitaan myös ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta. 

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 

Movie trailers provided by Filmtrailer.com