Siirry sisältöön

Beetlejuice Beetlejuice

Beetlejuice Beetlejuice

Seuraavat näytökset

Katso traileri tästä.

Beetlejuice on palannut! Oscar-ehdokas, ainutlaatuisen luova visionääri Tim Burton ja Oscar-ehdokas ja elokuvatähti Michael Keaton lyöttäytyvät yhteen Beetlejuice Beetlejuicessa, kauan odotetussa jatko-osassa Burtonin palkintoja voittaneelle Beetlejuicelle.

Keaton palaa ikoniseen rooliinsa yhdessä Oscar-ehdokas Winona Ryderin (Stranger Things, Pikku naisia), joka esittää Lydia Deetziä ja kahdesti Emmyn voittaneen Catherine O’Haran (Schitt’s Creek, Corpse Bride) kanssa, joka esittää Delia Deetziä. Uusina mukana ovat Justin Theroux (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi, The Leftovers), Monica Bellucci (Spectre, The Matrix-elokuvat), Arthur Conti (House of the Dragon) elokuvadebyytissään, sekä Emmy-ehdokas Jenna Ortega (Wednesday, Scream VI) Lydian tyttärenä, Astridina, ja Oscar-ehdokas Willem Dafoe (Poor Things, Van Gogh – Ikuisuuden porteilla).

Beetlejuice on palannut! Odottamattoman perhetragedian jälkeen kolme sukupolvea Deetzejä palaa kotiin Winter Riveriin. Beetlejuice kummittelee yhä Lydialle, jonka elämä menee ylösalaisin, kun hänen kapinallinen teinityttärensä Astrid löytää ullakolta salaperäisen pienoismallin kaupungista, ja portaali tuonpuoleiseen avautuu vahingossa. Ongelmien hautuessa molemmissa maailmoissa on vain ajan kysymys, milloin joku sanoo Beetlejuicen nimen kolmasti, ja ilkikurinen demoni palaa päästämään irti omanlaisensa sekasorron.

Burton, itse oma genrensä, ohjaa Alfred Goughin & Miles Millarin (Wednesday) käsikirjoituksesta. Tarina on Goughin & Millarin ja Seth Grahame-Smithin (The LEGO® Batman Movie) ja perustuu Michael McDowellin & Larry Wilsonin luomiin hahmoihin.  Elokuvan ovat tuottaneet Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper ja Burton, ja Sara Desmond, ja vastaavina tuottajina toimivat Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith ja David Katzenberg.

Burtonin luovaan tiimiin kulisseissa kuuluvat elokuvaaja Haris Zambarloukos (Meg 2: The Trench, Idän pikajunan arvoitus); sellaiset usein mukana olleet yhteistyökumppanit kuin päälavastaja Mark Scruton (Wednesday), leikkaaja Jay Prychidny (Wednesday), Oscar-voittaja, puvustaja Colleen Atwood (Alice in Wonderland, Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi, Sleepy Hollow – päätön ratsumies), olentojen luonnin ja erityismaskeeraamisen Oscar-voittaja, efektimestari Neal Scanlan (Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi, Jali ja suklaatehdas) ja Oscar-ehdokas, säveltäjä Danny Elfman (Big Fish, Painajainen ennen joulua, Batman); ja Oscar-voittaja, hius- ja maskeeraussuunnittelija Christine Blundell (Topsy-Turvy – mullin mallin).

Warner Bros. Pictures -tuotanto Beetlejuice Beetlejuice saapuu vain elokuvateattereihin ja IMAX-saleihin 6. syyskuuta 2024 Yhdysvalloissa, ja aloittaa kansainvälisesti 4. syyskuuta 2024. Sen levittää maailmanlaajuisesti Warner Bros. Pictures.